Over PadelFactory

We willen dat padel een succes wordt bij jou

Over PadelFactory

We willen dat padel een succes wordt bij jou

Dit is PadelFactory

Gedreven door passie voor padel

Aangenaam kennis te maken! PadelFactory is een dynamische organisatie met 100% focus op padel en 100% passie voor padel. Eigenaar Marc Troostwijk is een ambassadeur voor padel en legt met zijn team veel nieuwe padelbanen aan in Nederland en over de grens. Het hekwerk en het glas zorgen voor spectaculaire rally’s en maken de sport een feest om te spelen én naar te kijken.

Bij PadelFactory staan we voor een perfecte dubbel tussen een uitmuntende productkwaliteit en een breed servicepakket. Met dit serviceconcept slagen we er elke keer weer in om onze klanten niet alleen blij te maken met een fantastische padelbaan, maar ook een bijdrage te leveren aan de succesvolle exploitatie hiervan.

Onze kernwaarden

Betrokkenheid
Behulpzaamheid
Bekwaamheid
Eerlijkheid & Openheid
Enthousiasme

Onze werkwijze

Betrokkenheid

Ten eerste willen we met jou/jullie kennismaken. We komen naar je toe om samen in kaart te brengen welke padelbaan het beste bij jouw club, vereniging of bedrijf past. Daarbij geven we in indien gewenst een vrijblijvende presentatie aan over padel en wat Padelfactory voor jou kan betekenen. Om de leden of padel commissie te overtuigen, wat padel voor coole sport is, kunnen we ook een padelclinic geven. Na het intake gesprek worden een bodemscan en foto’s gemaakt van het terrein. Dit is erg belangrijk, om de juiste fundering neer te leggen, zodat de baan niet verzakt en er geen water blijft liggen.

Vrijblijvende presentatie

Indien gewenst geven we een presentatie over Padel en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Bodemscan & Fundering

Allereerst wordt de desbetreffende ondergrond gescand en wordt de optimale fundering geplaatst.

Begroting & verdienmodel

Indien nodig zorgen we samen voor de juiste begroting en een realistisch verdienmodel

Levering & installatie

Uiteindelijk leveren en installeren we de banen. Indien nodig binnen 8 weken.

Dit is ons team

Specialisme op elk vlak

Ons team, onder leiding van Marc Troostwijk, bestaat uit specialisten die zich bezighouden met verkoop, marketing, het bouwen van onze banen en het geven van clinics. Samen zorgen wij ervoor dat we elke vraagstuk, van elk type klant omzetten in een succesvol project.

Ben je benieuwd naar wat er bij jouw club, vereniging, bedrijf of zelfs bij jou thuis mogelijk is? Je wordt bij ons altijd vrijblijvend geïnformeerd over de mogelijkheden. Hierin denken we op met je mee op technisch vlak, maar ook op financieel en strategisch vlak. Als liefhebbers van de sport, willen we namelijk dat padel bij jou een succes wordt.

Heb je een vraag? Laat het ons weten!

Neem contact op

Dit zeggen onze klanten

Onze partners

Om hoogwaardige banen te kunnen leveren en onze klanten te kunnen blijven voorzien van het beste advies, werken we samen met verschillen partijen. Deze partijen hebben allen één ding gemeen: passie voor de sport padel!