PadelFactory Gold

Dé blikvanger op jouw terrein

PadelFactory Gold

Dé blikvanger op jouw terrein

PadelFactory Gold

De PadelFactory Gold is de absolute blikvanger voor jouw club, vereniging of bedrijf. De constructie is opgebouwd uit grote staanders waardoor de baan een robuuste uitstraling krijgt. Aan de kopse kanten zijn de staanders weggelaten waardoor er een mooie panorama blik ontstaat en waardoor geen enkele actie meer wordt gemist.

De padelkooi is opgebouwd uit frames en pilaren van stalen buizen
(180x180x4 mm). De frames zijn ingelegd met een speciaal anti-blessure ruitvormig hekwerk (50x50x4 mm). Het staal is Sendzimir verzinkt en behandeld met een extra beschermlaag van AkzoNobel Epoxy-polyester. Hierdoor is de gehele constructie extra beschermd en waterbestendig. Daarnaast kunnen de frames in elke willekeurige RAL-kleur worden gepoedercoat. Meer info over deze baan? Neem dan contact op!

Afmetingen: 20 x 10 x 4 meter (LxBxH)
18 panelen (2×3 m, BxH) van gehard (gekeurd) veiligheidsglas met een dikte van 12 mm.
Bij de bevestigingspunten van het glas maken wij gebruik van RVS-bevestigingsmaterialen.
Netinrichting met gratis netband-opdruk.
Kunstgras voorzien van 12mm hoog monofilament, gefibrileerd filament of gekrulde vezel van het merk LanoSports (verkrijgbaar in blauw, roest en groen en inclusief strooizand)
Vier waterdichte en energiezuinige lichtmasten met 8 armaturen van Phillips Lumiled 300 lux (A++), voor recreatief gebruik. Komt inclusief lichtplan.
Terug naar banenNeem contact op