Padelrackets

VamosPadel

Padelrackets

VamosPadel

Onze officiële
padelrackets

Om onze klanten van de padelbanen van PadelFactory te ondersteunen leveren wij bij onze padelbanen een set met rackets zodat de gebruikers direct de baan op kunnen om het plezier en de dynamiek van padel te ervaren. Hiervoor hebben we onze eigen rackets ontwikkeld: VamosPadel. Hieronder vind je de specificaties en prijzen.

Onze Vamos padelrackets

Inmiddels hebben wij drie verschillende typen rackets. Deze zijn nu voor iedereen beschikbaar en te bestellen via onderstaand formulier. De collectie bestaat uit drie rackets, voor de recreatieve speler tot de genadeloze afmaker. Bekijk hiernaast een verkort overzicht met specificaties.

Meer over de rackets

Oh ja, er is nog een leuk feitje over het logo van VamosPadel. Dit is ondanks de Spaanse tekst “gewoon” in Nederland ontworpen. De credits hiervoor gaan naar Tamara Design, ook bekend van het ontwerp van het logo van Buienradar 😉

Lijkt het jou wel wat om met één van deze rackets te spelen? Neem voor meer informatie of het aanschaffen / testen van de Vamos Padel rackets contact met ons op via ons contactformulier.

* De Pro 2.0 rackets zijn voorzien van een ruw oppervlak waarmee het mogelijk is om de bal met effect te spelen, iets wat een glad oppervlak veel lastiger is.

** Bij bestellingen boven de €100,- incl. BTW is verzending gratis, anders €5,95 incl. BTW.

Type speler

Vorm

Materiaal blad

Gewicht

Balans

Demping

Afwerking

Kleur

Prijs

VamosPadel
MO 2.0

Beginner/gevorderd
recreatief speler

Rond

Fiberglass

360 gram

Laag

Standaard

Glad

Neon Green

€79,00 incl. BTW **

VamosPadel
Pro 2.0

Gevorderde aanvallende speler

Traanvormig

Carbonfiber

370 gram

Hoog

VibraShock

Ruw, sandy*

Blaze Orange

€139,00 incl. BTW **

VamosPadel Pro 2.0
Black Edition

Gevorderde
afmaker

Traanvormig

Carbonfiber

370 gram

Hoog

VibraShock

Ruw, sandy*

Onyx Black

€149,00 incl. BTW **

Bestellen padelrackets