Onze padelbanen

Modern, duurzaam en hoogwaardig

Onze padelbanen

Modern, duurzaam en hoogwaardig

Verschillende modellen

Kies je voor kwaliteit en duurzaamheid? Laat dan je padelbaan bouwen door Padelfactory. Onze padelbanen zijn speciaal gemaakt volgens de Nederlandse norm. De banen zijn KIWA-gecertificeerd en zijn bestand tegen alle mogelijke weersomstandigheden. Benieuwd naar onze banen? Bekijk de verschillende modellen hieronder.

Welke baan past bij jou?

Soms is het lastig om in te schatten welke padelbaan en ondergrond bij jouw club, vereniging of bedrijf past. Wij van Padelfactory kunnen je helpen met vragen als: betreft het een binnen- of buitenbaan? Is de vloer wel vlak genoeg? Hoe moeten de padelbanen worden gefundeerd?

Allemaal vraagstukken waar wij jou dankzij onze ervaring uitgebreid antwoord op kunnen geven. Daarom komen wij altijd eerst langs voor kennismakingsgesprek en om de locatie te bekijken, om een goede indicatie te krijgen van jouw situatie.

Indoor of Outdoor

Een padelbaan is niet alleen geschikt voor buiten, maar geeft ook binnen een geweldige beleving. Onze padelbanen zijn uitermate geschikt voor in een tennishal, fabriekshal, fitnesscentrum ect. Indoor is immers alleen een vlakke betonnen vloer nodig om de baan te plaatsen.

Tevens is er geen hoogwaardige bescherming nodig tegen extreme weersinvloeden, zoals verzinking. Zo bespaar je kosten en kun je het hele jaar doorspelen. De minimale plafondhoogte voor een indoor baan is 6 meter.

Verzinking en poedercoating

Al onze padelbanen worden standaard Thermisch verzinkt. Deze beschermd tegen basis weersinvloeden als regen en temperatuurswisselingen. Daarnaast voorzien wij het staal van een extra beschermlaag van AkzoNobel Epoxy-Polyester. Dit houdt de stalen frames langer beschermd.

De stalen frames kunnen daarnaast in elke willekeurige RAL-kleur worden gepoedercoat.

Meer over

Kwaliteit en duurzaamheid

Fundering

Voor de juiste fundering kijken we naar wat het beste past bij de ondergrond.

Lees meer

Onderhoud

Periodiek en ecologisch onderhoud zijn noodzakelijk voor langere levensduur van je padelbaan

Lees meer

Ledverlichting

Voor het optimaal en duurzaam verlichten van de banen, werken we samen met MWA LED

Lees meer

Certificering en keuringen

Al onze materialen zijn vervaardigd in ISO-gecertificeerde productiesystemen en voldoen aan de Europese CE- en FIP normen. Tevens worden onze drainbetonvloer, kunstgras, zand en padelkooien gekeurd door Kiwa Isa sport. De banen kunnen hierdoor worden geregistreerd op de sportvloerenlijst van de NOC-NSF. 

Onze officiële
padelrackets

Standaard leveren we onze padelbanen met een set met rackets van ons eigen merk VamosPadel. Zo kunnen gebruikers direct de baan op om het plezier van padel te ervaren. Hierdoor worden mensen direct enthousiast en verkoopt de sport zichzelf. Meer weten of over VamosPadel rackets?

Meer over onze rackets

PadelFactory bouwt en installeert Padelbanen van Nederlandse en Spaande topkwaliteit en conform de richtlijnen van de FEP, FIP en de KNLTB.