PadelFactory NX Fiberglass

De licht gewicht en geluidsarme padelbaan

Modulair. Veilig. Duurzaam.

De Fiberglass padelconstructie is een vernieuwing op de padelmarkt. Deze unieke padelconstructie biedt PadelFactory in de volgende types padelbanen Pro, Panorama en Singel in samenwerking met NXPadel aan. De eigenschappen van Fiberglass brengen vele voordelen met zich mee voor iedereen die graag padel speelt.
Bij onze Pro bieden wij de mogelijkheid om het Comfortglas erbij te kiezen ipv glas.

De PadelFactory NX Fiberglass constructie is een versterkte samenstelling bestaande uit glas in de vorm van vezels die geïmpregneerd zijn met thermohardende harsen. Het wordt gebruikt in diverse sectoren vanwege de uitstekende eigenschappen van lichtheid, stevigheid. Al onze PadelFactory NX Fiberglass padelbanen zijn geschikt t/m windzone 1 in Nederland, tevens zijn ze allemaal KIWA gecertificeerd.

Naast deze intrinsieke eigenschappen hebben onze studies in samenwerking met onderzoekers in de kunststofsector ons in staat gesteld om de mechanische structuur verder te verbeteren, zodat deze geschikt is voor padelbanen. Dit garandeert een reeks competitieve en strategische voordelen voor iedereen die betrokken is bij deze mooie sport padel

Specificaties

Optioneel

PadelFactory NX Fiberglass voordelen

ComfortGlass

Ontdek de kracht van ComfortGlass, de revolutionaire technologie van NXPadel die de sportieve wereld op zijn kop zet! Weg met die ouderwetse glazen wanden, want met ComfortGlass krijg je een transparante synthetische verbinding die niet alleen de looks van glas perfect nabootst, maar ook de technische en mechanische eigenschappen naar een hoger niveau tilt.

Een padelbaan met ComfortGlass, het ultieme oppervlak dat je spel nog beter kan maken. Met een scala aan strategische voordelen, zonder ook maar iets af te doen aan de ongeëvenaarde speelprestaties van glas. Zo stuiter de bal optimaal, vergelijkbaar met echt glas.

ComfortGlass wordt toegepast op de fiberglassstructuur, waardoor we een baan creëren die barst van innovatie en technologie. Het resultaat? Een speelervaring die padel toegankelijk maakt voor iedereen. Bereid je voor op de veiligste baan die je ooit hebt gezien!

3D render NX PadelFactory fiberglass

Specificaties

Onze andere padelbanen

Onze padelbanen zijn speciaal gemaakt volgens de Nederlandse norm. De banen zijn KIWA-gecertificeerd en zijn bestand tegen alle mogelijke weersomstandigheden. Benieuwd naar onze banen? Bekijk de verschillende modellen hieronder.

PadelFactory Pro

De beste standaard padelbaan

Bekijken
PadelFactory Panorama

Padelbaan met het mooiste uitzicht

Bekijken
PadelFactory Single

Voor razendsnelle één-op-één

Bekijken

Benieuwd naar de prijzen en extra’s van onze padelbanen? Vraag hier snel en vrijblijvend een prijsindicatie aan.

Scroll naar boven