Waarom PadelFactory

We willen dat padel een succes wordt bij jou

Gedreven door passie voor padel

Aangenaam kennis te maken! PadelFactory is een dynamische organisatie met 100% focus op padel en 100% passie voor padel. Eigenaar Marc Troostwijk is een ambassadeur voor padel en legt met zijn team veel nieuwe padelbanen aan in Nederland en over de grens. Het hekwerk en het glas zorgen voor spectaculaire rally’s en maken de sport een feest om te spelen én naar te kijken.

Bij PadelFactory staan we voor een perfecte dubbel tussen een uitmuntende productkwaliteit en een breed servicepakket. Met dit serviceconcept slagen we er elke keer weer in om onze klanten niet alleen blij te maken met een fantastische padelbaan, maar ook een bijdrage te leveren aan de succesvolle exploitatie hiervan.

Specialisme op elk vlak

Ons team, onder leiding van Marc Troostwijk, bestaat uit specialisten die zich bezighouden met verkoop, marketing, het bouwen van onze banen en het geven van clinics. Samen zorgen wij ervoor dat we elke vraagstuk, van elk type klant omzetten in een succesvol project.

Ben je benieuwd naar wat er bij jouw club, vereniging, bedrijf of zelfs bij jou thuis mogelijk is? Je wordt bij ons altijd vrijblijvend geïnformeerd over de mogelijkheden. Hierin denken we op met je mee op technisch vlak, maar ook op financieel en strategisch vlak. Als liefhebbers van de sport, willen we namelijk dat padel bij jou een succes wordt.

Heb je een vraag? Laat het ons weten!

Vrouw springt op PadelFactory padelbaan

Onze betrokken werkwijze

Ten eerste willen we met jou/jullie kennismaken. We komen naar je toe om samen in kaart te brengen welke padelbaan het beste bij jouw club, vereniging of bedrijf past. Daarbij geven we in indien gewenst een vrijblijvende presentatie aan over padel en wat Padelfactory voor jou kan betekenen. Om de leden of padel commissie te overtuigen, wat padel voor coole sport is, kunnen we ook een padelclinic geven. Na het intake gesprek worden een bodemscan en foto’s gemaakt van het terrein. Dit is erg belangrijk, om de juiste fundering neer te leggen, zodat de baan niet verzakt en er geen water blijft liggen.
Drie mannen die een drankje doen
 • Vrijblijvende presentatie

  Indien gewenst geven we een presentatie over Padel en wat wij voor jou kunnen betekenen.

 • Bodemscan & Fundering

  Allereerst wordt de desbetreffende ondergrond gescand en wordt de optimale fundering geplaatst.

 • Begroting & verdienmodel

  Indien nodig zorgen we samen voor de juiste begroting en een realistisch verdienmodel

 • Levering & installatie

  Uiteindelijk leveren en installeren we de banen. Indien nodig binnen 8 weken.

Dit zeggen onze klanten

Cees van der Vijver
Cees van der Vijver
2023-11-23
4 schitterende padelbanen gekocht bij PadelFactory voor Padel Middelmors in Rijnsburg. Wij willen ook graag Marc en zijn team enorm bedanken voor het geleverde werk. Wij zijn zeer tevreden en raden het ook zeker de mensen aan.
De Riet Indoor Entertainment
De Riet Indoor Entertainment
2023-11-02
2 padelbanen laten aanleggen door Padelfactory! Namens de Riet indoor entertainment willen wij Marc bedankt voor de fijne samenwerking. Alles is naar wens verlopen en kleine dingetjes die in eerste instantie niet naar onze wens waren werden gehoord en netjes opgelost! Marc is erg goed bereikbaar en denkt altijd goed mee. Zelfs als de banen liggen blijft er goed contact. Marc wil zelf ook dat de banen de maximale omzet behalen. Nogmaals bedankt!
Hans Frieling
Hans Frieling
2023-10-20
Van zwembad (25 m) naar 3 Padelbanen. Met Technifiber constructie, minder lawaai/geluid. Zeer tevreden over de banen/bouwen/oplevering/begeleiding. 2 dubbel & 1 singelbaan. De singel baan is een groot succes. Ik kan het elk nieuw centrum aanbevelen, neem een singelbaan erbij. Ik bedank Padel Factory voor hun inzet en vasthoudendheid om de banen bij ons te bouwen.
Arthur Kleeven
Arthur Kleeven
2023-09-22
Vanaf 1 juni is Casa de Padel Deurne is geopend! Onze banen zijn gebouwd door Padelfactory NL. De service, kwaliteit en tevens de nazorg is van grote klasse. Dank je wel Padel factory voor het bouwen van onze mooie padel locatie en we doen graag weer zaken met elkaar voor een volgende locatie. Groet Casa de Padel Deurne
Wilco Zwerus
Wilco Zwerus
2023-05-24
Naast dat de Padelfactory fantastisch werk aflevert is met name de communicatie ook super goed. Altijd goed bereikbaar en snelle reactie en komen hun afspraken na. Nu alweer ruim een half jaar in gebruik en eerste onderhoud is gepleegd. Ook dit is zeer professioneel uitgevoerd. Onze leden zijn super blij met de nieuwe Padelbanen en wij met de Padelfactory!
Bent Sports
Bent Sports
2023-05-09
Padelfactory heeft bij ons 3 indoor padelbanen aangelegd. Marc is altijd goed bereikbaar geweest in die tijd, ook veel aanwezig bij de bouw om alles in goede banen te leiden. Het was nog een heel karwei om alle glasdelen naar binnen te krijgen, maar ook daar vond hij een ingenieuze oplossing voor door een tijdelijke doorbraak in de muur. Uiteraard alles weer dichtgemaakt en netjes achtergelaten. Wij hebben ook deze bouw de samenwerking weer als erg prettig ervaren en zouden Padelfactory zeker aanraden!
Jaap Zeeman
Jaap Zeeman
2023-04-18
Onder regie van de Firma Wijnbergen is bij onze tennisvereniging T.V. De Gooische Vallei een drietal padelbanen aangelegd. De Firma Padelfactory b.v. heeft de padelbanen geleverd en geïnstalleerd. Het hele proces is na tevredenheid verlopen en keurig met enig advies van onderhoud opgeleverd. De onderlinge contacten met personeel op de werkvloer was zeer correct en is prettig ervaren. Wij zijn blij met de banen en genieten van het spel
Koen Nijhuis
Koen Nijhuis
2023-03-30
Heerlijke samenwerking met PadelFactory. Het gehele traject open en eerlijk gecommuniceerd waardoor er over en weer volop vertrouwen was en is. Alles keurig volgens afspraak en binnen de gestelde tijd opgeleverd. Tijdens het gehele proces continu op de hoogte gehouden. Kortom, aanrader!
Christopher Simons
Christopher Simons
2023-02-08
Super service! Marc is bij mij op de club geweest voor advies op maat. Het voelde meteen goed aan en zodoende hebben wij samen de mogelijkheden bekeken in de hal. Omdat er haast achter zat hebben Marc en Jan en zijn team er alles aan gedaan om de banen binnen de tijd af te krijgen. De heren hebben dag in dag uit keihard gewerkt! Onwijs tevreden met het resultaat. Padelfactory is erg betrokken en houdt zich netjes aan de afspraken. Zeker een aanrader! Heren onwijs bedankt en we zien elkaar bij de volgende locatie! Vamos! gr Chris La Haya Padel
Gerard Schoonderwoerd
Gerard Schoonderwoerd
2022-12-06
De Padelfactory heeft voor atcp de Groene Kamer in Arnhem 3 prachtige padelbanen aangelegd. In totaal waren er een kleine 3 maanden voor nodig, waarin in goed overleg die verschillende werkzaamheden achter elkaar werden gepland en uitgevoerd door deskundig personeel. Wij zijn bijzonder tevreden over het eindresultaat en kunnen elke tennis/padelvereniging aanraden met de Padelfactory in zee te gaan.

Samen met onze partners delen wij dezelfde passie voor padel

Om hoogwaardige banen te kunnen leveren en onze klanten te kunnen blijven voorzien van het beste advies, werken we samen met verschillen partijen. Deze partijen hebben allen één ding gemeen: passie voor de sport padel!

Benieuwd naar de prijzen en extra’s van onze padelbanen? Vraag hier snel en vrijblijvend een prijsindicatie aan.

Scroll naar boven