FLEXTENT

Modulair, veilig en duurzaam

PadelFactory FLEXTENT®

Met onze tenten genieten padelspelers van een beschutte ruimte en een unieke sfeer. Of het nu gaat om een padeltoernooi, bedrijfsevenement of een informeel potje padel, onze tenten bieden bescherming tegen weer en wind. Ze voegen een vleugje comfort toe aan de padelbeleving. 

Ontdek de mogelijkheden en flexibiliteit van onze praktische tenten.

De tent laten aanleggen?

Kies voor ongeëvenaarde kwaliteit. Ons 4-laags tentdoek garandeert niet alleen uitzonderlijke duurzaamheid, maar biedt ook maximale veiligheid, speciaal ontworpen om stand te houden in uitdagende weers- en windomstandigheden.

Van inmeten tot opbouwen, wij nemen het volledige proces in eigen hand. Deze volledige controle stelt ons in staat onnauwkeurigheden te voorkomen, problemen direct aan te pakken en je snel het beste resultaat te bieden.
En als je de voorkeur geeft aan zelf opbouwen, staan wij klaar met een persoonlijke opbouwtraining. 

Vertrouw op onze expertise voor een zorgeloze ervaring van begin tot eind.

3D render van de Flextent Small op gras
3D render van de Flextent Medium op gras
3D render van de Flextent Large op gras

Specificaties

PadelFactory FLEXTENT® Kwaliteit

Veiligheid staat voorop

Onze ervaring spreekt boekdelen, een sterk doek is essentieel, zoals recent nog bleek tijdens een heftige storm. Bij ons geen doorsnee pvc ‘zeiltje’, maar een high-tech doek dat moeiteloos alle weertypen trotseert. Onze tenten bieden geen gewoon stuk stretch, maar een hoogwaardig 4-laags doek met een luxueuze uitstraling.

Als enige in Europa TÜV-gecertificeerd, zijn onze tenten overtuigend sterker en hebben ze een langere levensduur. Bij ons krijg je niet alleen een tent; je investeert in duurzaamheid en gemoedsrust.

Specificaties

Vraag hier je Flextent aan

Flextent - NL

Benieuwd naar de prijzen en extra’s van onze padelbanen? Vraag hier snel en vrijblijvend een prijsindicatie aan.

Scroll naar boven